Ακμή | Οι αρετουσάριστες φωτογραφίες μιας influencer που “έριξαν” το instagram!

Share
Ακμή-pharmacyway
Η influencer αγκαλιάζει τις ατέλειες της και την ακμή της!

Τα τελευταία χρόνια τα social media έχουν κατακλύσει την ζωή μας και έχουν φέρει στο προσκήνιο το μείζον ζήτημα της ‘εικόνας’.

Ο περισσότερος κόσμος που ασχολείται με αυτά, εκθέτει ένα μόνο μέρος της ζωής του, εστιάζοντας στην τελειότητα που χαρακτηρίζει την κάθε ημέρα. Το ίδιο ισχύει και για την εικόνα που προβάλλεται στα social media. Η επεξεργασία των φωτογραφιών είναι μια διαδικασία στην οποία όλοι προβαίνουμε και το τελικό αποτέλεσμα που δημοσιεύεται, συχνά απέχει πολύ από την πραγματικότητα.
ακμή-pharmacyway
Πηγή: kleidarotripa.gr
Χάρη στην σύγχρονη τεχνολογία, μπορούμε να ‘διαγράφουμε’ τις όποιες ατέλειες θεωρούμε ότι έχουμε, κρατώντας μόνο τα στοιχεία που πιστεύουμε πως μας κολακεύουν. Το ζήτημα της ακμής, που απασχολεί πλήθος κόσμου όλων των ηλικιών, έχει απασχολήσει αρκετά την κοινή γνώμη, καθώς δεν είναι λίγοι οι άνθρωποι που επιλέγουν να εξαφανίζουν τα σημάδια και τις ουλές από τις φωτογραφίες τους, δείχνοντας μια τέλεια εικόνα. Σε έναν κόσμο που επιλέγει να κρύβει τις ατέλειες, η influencer Kadeeja Sel Khan τις αναδεικνύει και ‘αγκαλιάζει’ τον εαυτό της! Η γνωστή influencer δημοσιεύει αρετουσάριστες φωτογραφίες στο Instagram, υπενθυμίζοντάς μας ότι οι ατέλειες είναι κομμάτι του εαυτού μας. Και αυτό την κάνει να ξεχωρίζει. Η ειλικρίνειά της στο θέμα της ακμής έχει προκαλέσει πλήθος σχολίων και αντιδράσεων, εκ των οποίων τα περισσότερα είναι θετικά και ενθαρρυντικά. Αυτά ακριβώς τα σχόλια είναι που της δίνουν κίνητρο να συνεχίζει αυτή την στάση ζωής και να αδιαφορεί για τις όποιες αρνητικές κριτικές έχει δεχτεί.
 
View this post on Instagram
 

A post shared by Kadeeja Sel Khan (@emeraldxbeauty)

Η Kadeeja Sel Khan αποτελεί πρότυπο για όλους μας και μας θυμίζει πως κανένα δερματικό πρόβλημα, όπως η ακμή, δεν πρέπει να στέκεται εμπόδιο στην ευτυχία μας!

Για περισσότερα beauty inspo, κάντε κλικ ΕΔΩ.