Meghan Markle | 3 skincare συμβουλές από την facialist της Δούκισσας του Σάσεξ!

Share
Meghan-Markle-pharmacyway
Η Meghan Markle αποτελεί ένα πρότυπο γυναικείας ομορφιάς! Χάρη στην κομψότητά της, που υποστηρίζει χωρίς υπερβολές, καταφέρνει να τραβά τα βλέμματα σε κάθε της εμφάνιση. Ακόμη και πριν τον γάμο της με τον Πρίγκιππα Χάρι, η νεαρή ηθοποιός είχε ξεχωρίσει στις προτιμήσεις του κοινού και ειδικά το beauty routine της είχε βρεθεί στο προσκήνιο αρκετές φορές.
meghan-markle-beauty-routine-pharmacyway
Πηγή : https://www.hellomagazine.com/
Το natural make up της είναι επίσης κάτι που την κάνει να ξεχωρίζει, και όλοι έχουμε αναρωτηθεί πως γίνεται να πετυχαίνει ένα τόσο φυσικό και ταυτόχρονα εντυπωσιακό αποτέλεσμα! Το λαμπερό της δέρμα, η ένταση του βλέμματός της και η γλυκύτητα που αποπνέει, είναι αυτά που προσπαθούμε να πετύχουμε, συχνά χωρίς αποτέλεσμα.

Πώς καταφέρνει η Meghan Markle να διατηρεί το δέρμα της τόσο φρέσκο και δροσερό; Πώς αντιμετωπίζει μια έξαρση ακμής και ποιά είναι η ρουτίνα περιποίησής της πριν παρευρεθεί σε κάποιο event; 

Η απάντηση σε όλες μας τις απορίες δόθηκε από ένα πρόσωπο-κλειδί στην ζωή της Meghan Markle : την expert που έχει αναλάβει την φροντίδα του δέρματός της. Μας αποκαλύπτει τις εξειδικευμένες συμβουλές που δίνει στην Δούκισσα του Σάσεξ, ιδίως σε περιπτώσεις όπου το δέρμα της εμφανίζει κάποιο ξέσπασμα και χρειάζεται προσεκτικό χειρισμό.

#1  Σαλικυλικό Οξύ

Η facialist της Meghan Markle δήλωσε πως σε κάθε περίπτωση έξαρσης ακμής, έχει έναν ισχυρό σύμμαχο με τον οποίο βοηθά τους ασθενείς της να βγουν αλώβητοι από αυτή την δερματική ‘δοκιμασία’. Πρόκειται για το σαλικυλικό οξύ, που είναι μεγάλος εχθρός της ακμής και αποτρέπει τον κίνδυνο μόλυνσης της επιδερμίδας.

#2 Δεν πειράζουμε τις περιοχές που εμφανίζουν ακμή

Όλοι θέλουμε να επέμβουμε όταν βλέπουμε να εμφανίζεται ένα σπυράκι στο πρόσωπό μας. Όμως, όλοι οι ειδικοί προειδοποιούν ότι αυτή η μικρή παρέμβαση μπορεί να είναι μοιραία για τη επιδερμίδα μας. Υπάρχει ο κίνδυνος να τραυματίσουμε την εξωτερική στοιβάδα του δέρματος με αποτέλεσμα να μείνει κάποιο σημάδι, το οποίο θα μπορούσε να αποφευχθεί με τον κατάλληλο χειρισμό. Πάντως, η facialist της Meghan Markle υποστηρίζει πως αν δεν μπορούμε να αντέξουμε και θέλουμε να απαλλαγούμε μόνοι μας από κάποιο σπυράκι, πρέπει να γίνει με απόλυτη προσοχή και κατάλληλη προετοιμασία του δέρματος, ώστε να αποφευχθεί κάθε πιθανότητα ζημιάς.

#3 Έξτρα λάμψη πριν από κάποιο event

Η προετοιμασία για κάθε ειδική περίσταση που έχει να παρευρεθεί η Δούκισσα του Σάσεξ, περιλαμβάνει μια εντατική φροντίδα τις προηγούμενες μέρες. Αν θέλετε κι εσείς λαμπερό δέρμα, συνιστάται η χρήση μιας μάσκας. Ιδανικά επιλέγουμε ένα προϊόν με υαλουρονικό οξύ, που κάνει την επιδερμίδα να ακτινοβολεί! Το θαμπό δέρμα είναι παρελθόν και η λάμψη του προσώπου είναι εκτυφλωτική.

Tip : Τί δεν λείπει ποτέ από την τσάντα της Meghan Markle;

Το μικρό μυστικό της αποκαλύφθηκε. Η Meghan Markle έχει βρει τον τρόπο να αντιμετωπίζει κάθε μικρή ατέλεια πάντα και παντού, χάρη στο έλαιο Tea Tree που κουβαλάει στην τσάντα της. Μερικές μόνο σταγόνες από αυτό το θαυματουργό ελιξήριο είναι το μυστικό της που κάνει την διαφορά στο δέρμα της!
tea-tree-oil-pharmacyway
Πηγή : https://dermcollective.com/
Η Δούκισσα του Σάσεξ έχει βρει την ιδανική ρουτίνα περιποίησης για την επιδερμίδα της. Το αποτέλεσμα είναι εντυπωσιακό και την δικαιώνει!
Ας αντλήσουμε έμπνευση από την ολοκληρωμένη φροντίδα που ακολουθεί και ας εφαρμόσουμε τις συμβουλές αυτές στο δικό μας δέρμα. Επιπλέον, η επίσκεψη στον δερματολόγο είναι απαραίτητη και πρέπει να γίνεται τακτικά, ώστε κάθε μικρή ή μεγάλη συνήθεια που έχουμε και η οποία αφορά το δέρμα μας, να γίνεται πάντα σε συνεννόηση μαζί του. Έτσι, και το δικό μας beauty routine θα είναι φτιαγμένο ειδικά για τις ανάγκες της επιδερμίδας μας. Και μην ξεχνάτε, σε περιόδους όπου η ακμή κάνει ξανά την εμφάνισή της, πρέπει να είμαστε ιδιαίτερα προσεκτικοί και να φροντίζουμε ακόμη περισσότερο, ώστε να απαλλαγούμε ανώδυνα και άμεσα από κάθε δερματικό ζήτημα που μας ταλαιπωρεί! Θέλετε περισσότερα tips και συμβουλές για την ιδανική περιποίηση; Κάντε κλικ ΕΔΩ.