Περιποίηση προσώπου: 5 λάθη στην καθημερινή σας ρουτίνα!

Share
περιποίηση προσώπου-pharmacyway
Η σωστή περιποίηση προσώπου και η  διατήρηση της είναι το Α και το Ω! Έτσι, θα έχετε το υγιές και λαμπερό δέρμα που επιθυμείτε! Η καθημερινότητα είναι γεμάτη υποχρεώσεις και η περιποίηση προσώπου είναι σίγουρα μια από τις πιο βασικές! Πώς αλλιώς θα κερδίσετε τη μάχη με τον χρόνο; Φυσικά, φροντίζοντας την επιδερμίδα σας! Το υγιές δέρμα αυξάνει τις πιθανότητες επιβράδυνσης της φυσικής φθοράς. Αυτό φυσικά προϋποθέτει να τηρείται μια καθημερινή και κυρίως σωστή περιποίηση!

Η περιποίηση προσώπου διαφέρει ανάλογα τον τύπο της επιδερμίδας!

Οι γρήγοροι ρυθμοί ζωής σας απομακρύνουν από την φροντίδα του εαυτού σας! Νιώστε όμορφες και μέσα, αλλά και έξω, ακολουθώντας τα σωστά βήματα. Παρακάτω ακολουθούν τα 5 μυστικά που εξασφαλίζουν την καλύτερη δυνατή περιποίηση προσωπού και όχι μόνο!

#1 Καθαρισμός προσώπου 

Οι ρύποι στους οποίους εκτίθεται το δέρμα σε καθημερινή βάση είναι ιδιαίτερα βλαβεροί και σε συνδυασμό με το make up, εμποδίζουν την επιδερμίδα να “αναπνέει”. Αν θέλετε να απομακρυνθούν σωστά πρέπει να πλένετε το πρόσωπό σας τακτικά, ιδανικά δύο φορές την ημέρα. Μόνάχα έτσι θα κάνετε σωστή περιποίηση προσώπου! Ο σωστός καθαρισμός γίνεται σε δύο στάδια, πρώτα η αφαίρεση του μακιγιάζ και έπειτα η χρήση κάποιου προϊόντος (σαπούνι, τζελ κλπ) , το οποίο θα πρέπει να επιλέγετε με βάση τον τύπο του δέρματός σας.

#2 Σωστή εφαρμογή προϊόντων 

Το βράδυ όλο το σώμα ηρεμεί, το ίδιο συμβαίνει και με το δέρμα. Είναι η τέλεια ώρα για την χρήση προϊόντων περιποίησης όπως οι κρέμες νυκτός αλλά και ενυδάτωσης.  Το μυστικό βρίσκεται στην σωστή σειρά εφαρμογής τους! Γιατί να βάζετε εμπόδια στην κρέμα ματιών, τοποθετώντας πρώτα το προϊόν ενυδάτωσης;  Επιπλέον, μια συνήθης παράλειψη είναι ότι η εφαρμογή των προϊόντων περιορίζεται στο πρόσωπο. Ο λαιμός και το στήθος έχουν εξίσου τις ίδιες – αν όχι περισσότερες – ανάγκες και δεν πρέπει να ξεχνάτε να δείχνετε και σε αυτά τα σημεία την ίδια αγάπη και φροντίδα.     περιποίηση προσώπου- pharmacy way

#3 Αντιηλιακή προστασία για σωστή περιποίηση προσώπου

Μια λέξη που μέσα στο μυαλό όλων σημαίνει καλοκαίρι. Ήλιος , θάλασσα , ξεγνοιασιά. Σημαίνει όμως και προστασία, αγάπη για το δέρμα και φυσικά αντιγήρανση.  Το πρώτο βήμα για να κερδιθεί η μάχη με το χρόνο είναι να εμποδίσετε τον ήλιο να έρθει σε επαφή με το δέρμα σας. Πριν φύγετε λοιπόν από το σπίτι για να αρχίσετε τις καθημερινές σας υποχρεώσεις , εφαρμόστε το αντιηλιακό σας.  H ανανέωση κάθε λίγες ώρες είναι απαραίτητη ώστε το προστατευτικό τείχος που δημιουργεί το αντιηλιακό να μην αποδυναμώνεται. Serum: Το πιο παρεξηγημένο προϊόν που δεν πρέπει να λείπει από τη ρουτίνα περιποίησης σας!

#4 Θεραπείες προσώπου – μια συνηθισμένη παγίδα 

Τα τελευταία χρόνια όλο και περισσότερος κόσμος επιλέγει να ακολουθεί θεραπείες που σχετίζονται με τον καθαρισμό και την ανανέωση του δέρματος. Τα αποτελέσματα που παρέχουν είναι άμεσα,  δεν αρκεί όμως αυτό για να διατηρείται η επιδερμίδα φρέσκια και νεανική.  Η διατήρηση μιας σωστής περιποίησης προσώπου είναι το Α και το Ω για να έχετε το υγιές και λαμπερό δέρμα που επιθυμείτε!

#5 Συμβουλευτείτε τους ειδικούς! 

Όσο και αν οι διαφημίσεις σας βομβαρδίζουν , μην ξεχνάτε ότι κάθε τύπος δέρματος έχει διαφορετικές ανάγκες και απαιτεί ξεχωριστή περιποίηση και φροντίδα. Ο καταλληλότερος τρόπος για να βεβαιωθείτε ότι επιλέγετε τα σωστά προϊόντα είναι να συμβουλευτείτε τον δερματολόγο σας ή τον φαρμακοποιό σας.  Εκείνοι θα σας καθοδηγήσουν στη σωστή επιλογή  προϊόντων ανάλογα με τον τύπο του δέρματος σας. Άλλωστε, όλοι θέλετε να διατηρήσει την νεότητα και την φρεσκάδα που την συνοδεύει; Αγαπήστε τον εαυτό σας, ακολουθήστε τις συμβουλές μας.

Φορέστε το πιο λαμπερό χαμόγελό σας και το έχετε ήδη πετύχει ! 

Πάρτε στα χέρια σας την περιποίηση της επιδερμίδας σας και τα αποτελέσματα που θα δείτε σε βάθος χρόνου θα σας αποζημιώσουν! Η επιδερμίδα σας είναι το σπίτι σας, μην το ξεχνάτε αυτό.  Περιποίηση προσώπου: Παρακάτω θα βρείτε ενδεικτικά τις σειρές εκείνες που όλες οι γυναίκες τις έχουν λατρέψει!  Είστε έτοιμες να ακολουθήσετε μια σωστή περιποίηση πρόσωπου και να δείτε την επιδερμίδα σας να λάμπει; Aν η απάντηση είναι θετική, τότε κάντε κλίκ ΕΔΩ!