Τρόποι Αποστολής

 

Αποστολή εντός Ελλάδος

H παράδοση των προϊόντων  στο χώρο σας γίνεται με την εταιρεία ταχυμεταφορών Γενική Ταχυδρομική. Ο συνήθης χρόνος παράδοσης ορίζεται στις 1 με 3 εργάσιμες ημέρες. Για αγορές μικρότερες των 39€ τα έξοδα αποστολής ανέρχονται στα 3. Για αγορές άνω των 39€ και μέχρι δύο κιλά (2kg)* η αποστολή είναι ΔΩΡΕΑΝ. Σε περίπτωση που ο τρόπος πληρωμής είναι με αντικαταβολή, υπάρχει επιπλέον χρέωση 1,00€.   *Για παραγγελίες βάρους ή ογκομετρικού βάρους άνω των 2kg, υπάρχει χρέωση 1€ για κάθε επιπλέον κιλό.  

Αποστολή σε Κύπρο & Ευρωπαϊκή Ένωση

H παράδοση των προϊόντων  στο χώρο σας γίνεται με την εταιρεία ταχυμεταφορών DHL. Ο συνήθης χρόνος παράδοσης ορίζεται στις 1 με 3 εργάσιμες ημέρες. Για αγορές μικρότερες των 150€ τα έξοδα αποστολής ανέρχονται στα 14€. Για αγορές άνω των 150€ η αποστολή είναι ΔΩΡΕΑΝ.  

Παραλαβή από Κατάστημα

Τα διαθέσιμα WayPoints που εξυπηρετούν παραλαβές καθώς και οι αντίστοιχες ελάχιστες χρεώσεις αναγράφονται κάτωθι:
Διεύθυνση Δέχεται πληρωμές στο ταμείο; Ελάχιστη παραγγελία
Λ. Βουλιαγμένης 272Α, 17343 Αγ. Δημήτριος Ναι 0€
Κωνσταντινουπόλεως 65, Υμηττός 17236 Οχι 0€
Θεομήτορος 25, 17456 Άλιμος Οχι 0€
Βασιλέως Παύλου 6, 16673 Βούλα Οχι 0€
Μαρασλή 3, 10676 Αθήνα Οχι 0€
Πανεπιστημίου 64, 10677 Αθήνα Οχι 0€

Ρήτρες Αποστολών


> Οι ανωτέρω χρεώσεις, προορισμοί και δυνατότητες αποστολών & παραλαβών ενδέχεται να αλλάξουν χωρίς προηγούμενη ειδοποίηση.
> Ο τελικός χρόνος παράδοσης, και εφ’ όσον η παραγγελία έχει αποδεσμευτεί εγκαίρως από την αποθήκη μας, αποτελεί αποκλειστική ευθύνη της εκάστοτε εταιρείας ταχυμεταφορών.
> Το κατάστημα μας δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιαδήποτε καθυστέρηση προκύψει για λόγους που αφορούν τη λειτουργία των συνεργαζόμενων παρόχων ή για λόγους ανωτέρας βίας.
> Οι χρεώσεις των μεταφορικών καθώς και οι κλίμακες για δωρεάν αποστολές ισχύουν μόνο για το προσβάσιμο δίκτυο και τις βασικές χρεώσεις των συνεργαζόμενων εταιρειών courier. Για οποιαδήποτε απομακρυσμένη διεύθυνση, η επιπλέον χρέωση καλύπτεται από τον πελάτη, ανεξαρτήτως του συνόλου της παραγγελίας.
> Oι παραλαβές δεν είναι άμεσα διαθέσιμες στα συνεργαζόμενα WayPoints. Συνήθως οι παραλαβές πραγματοποιούνται την επόμενη εργάσιμη της παραγγελίας μόνο κατόπιν ενημέρωσης του πελάτη και εφ’ όσον όλα τα προϊόντα είναι διαθέσιμα στην αποθήκη μας.
> Σε καμία περίπτωση δεν γίνεται αποδεκτό να εκτελεστεί η παραγγελία και να εκδοθεί παραστατικό με τις τιμές του Pharmacyway σε συνεργαζόμενο κατάστημα, ακόμα και αν υπάρχει άμεσα διαθέσιμο απόθεμα.